Datum 17. 6. 2017

V soboto 23. decembra smo priredili tradicionalno novoletno akademijo v sklopu katere smo tudi obeležili 70. obletnico delovanja društva. Na akedimiji smo podelili priznanja za dolgoletno delo v športu in za najuspešnejše športnike preteklega desetletja. Najuspešnejše tekmovalke v zadnjih desetih letih so: Lea Vidič 1. mesto Petra Arčon 2. mesto in Ula Zorn 3. mesto. Med športniki pa David Peras 1. mesto, Jan Ferjančič 2. mesto in Miha Pregelj in Žan Zorn 3. mesto. Za 10-letno delovanje v društvu je bronasto plaketo prejela Sara Čotar. Za 30 letno delo v društvu so prejeli Jurij in Mojca Arčon ter Boris Pregelj srebrno plaketo.  

Datum 17. 6. 2017

Na tadicionalnem pikniku ob zaključku sezone smo podelili priznanja za najuspešnejše tekmovalce in tekmovalke v društvu. Najuspešnejša tekmovalka je postala Lea Vidič, najuspešnejši tekmovalec pa Žan Zorn.

Datum 22. 2. 2016

Športna zveza Nova Gorica je organizirala prireditev Športnik leta na kateri so podelili priznanja in nagrade najuspešnejšim tekmovalcem Goriške. Člani ŠD partizan Renče so dosegli kar nekaj odmevnih uvrstitev na državnih prvenstvih zato so prejeli zaslužena priznanja. Med nagrajenci so bili: Jan Ferjančič, David Peras, Tomi Zavadlal, Anej Špacapan, Miha Pregelj, Tim Mozetič, Blaž Klinec, Jan Zavadlal, Lenart Žežlina, Ula Zorn, Lea Vidič, Maja Cotič, Nika Mozetič, Lea Terčon.

Datum 23. 1. 2016

 Na petem kongresu slovenske gimnastike, ki je potekal v kongresnem centru hotela Bernardin naziv je Športno društvo Partizan Renče prejelo nagrado najuspešnejše društvo v državi. Naš tekmovalec Žan Zorn pa je bil razglašen kot najuspešnejši športnik v kategoriji stareših dečkov v programu akrobatika.

Datum 20. 6. 2015

 Na tradicionalnem zaključnem pikniku ob zaključku sezone smo podelili priznanja za najuspešnejšega tekmovalca in tekmovalko v ŠD Partizan Renče. To sta letos postala Petra Arčon in David Peras. Več...

Datum 6. 2. 2015

Športna zveza Nove Gorice je organizirala prireditev športnik Goriške na kateri so priznanja dobili tudi člani ŠD Partizan Renče.

Datum 21. 6. 2014

 Na tradicionalnem zaključnem pikniku ob zaključku sezone smo podelili priznanja za najuspešnejšega tekmovalca in tekmovalko v ŠD Partizan Renče. To sta letos postala Lea Vidič in Tim Mozetič. Več...

Datum 7. 2. 2014

Športna zveza Nova Gorica je organizirala prireditev Športnik leta na kateri so podelili priznanja in nagrade najuspešnejšim tekmovalcem Goriške. Člani ŠD partizan Renče so dosegli kar nekaj odmevnih uvrstitev na državnih prvenstvih zato so prejeli zaslužena priznanja. Med nagrajenci so bili: Jan Ferjančič, David Peras, Tomi Zavadlal, Anej Špacapan, Miha Pregelj, Tim Mozetič, Jure Klinec, Blaž Klinec, Staš černe, Jan Zavadlal, Lenart Žežlina, Blaž Ščuka, Ula Zorn, Ana Petje Medved, Nika Šinigoj, Sanja Miljič, Gaja Komel.

Datum 25. 1. 2014

 Na četrtem kongresu slovenske gimnastike, ki je potekal v kongresnem centru hotela Bernardin naziv je Športno društvo Partizan Renče prejelo nagrado kot tretje najuspešnejše društvo v državi. 

Datum 16. 6. 2013

Na zaključnem pikniku smo podelili letos samo priznanja za najuspešnejšo tekmovalko in tekmovalca v ŠD Partizan Renče. To sta letos postala Petra Arčon in Jan Ferjančič. Več...

Datum 26. 4. 2013

 Ob občinskem prazniku je Športno društvo Partizan Renče prejelo občinsko nagrado za dolgoletno delo v športu, športne rezultate, vzgojo mladih športnikov, organizacijo tekmovanj in prispevka pri izgradnji in opremljanju telovadnice.

Datum 1. 2. 2013

 Športna zveza Nova Gorica je organizirala prireditev Športnik leta na kateri so podelili priznanja in nagrade najuspešnejšim tekmovalcem Goriške. Člani ŠD partizan Renče so dosegli kar nekaj odmevnih uvrstitev na državnih prvenstvih zato so prejeli zaslužena priznanja. Med nagrajenci so bili: Jan Ferjančič, David Peras, Tomi Zavadlal, Anej špacapan, Miha Pregelj, Tim Mozetič, Jure Klinec, Jan Zavadlal, Lenart Žežlina, Matic Pregelj, Staš Černe, Ula Zorn, Agnes Jurkič, Gaja Komel, Meta Švagelj in Nika Mrak.

Datum 26. 1. 2013

 Na tretjem kongresu slovenske gimnastike ki je zopet potekal v Portoroškem hotelu Metropol je član našega društva David Peras osvojil naziv drugega najuspešnejšega športnika leta. Športno društvo pa je prejelo nagrado kot tretje najuspešnejše društvo v državi. 

Datum 16. 6. 2012

 Na tradicionalnem zaključnem društvenem pikniku smo podelili pokale in nagrade za najuspešnejšega tekmovalca in najuspešnejšo tekmovalko Športnega društva Partizan Renče. Najuspešnejši tekmovalec je postal David Peras najuspešnejša tekmovalka pa Meta Pregelj. Več... Hkrati smo podelili tudi priznanja za 5. letno delo v društvu. Zahvale so prejeli; Igor Ferjančič, Renato Klinec, Sara Čotar in Nives Bizjak.

Datum 21. 1. 2012

Na drugem kongresu slovenske gimnastike, ki je potekal v Portorožu je član društva David Peras že drugič zapored osvojil naslov najboljšega športnika leta, Športno društvo Partizan Renče pa četrto najuspešnejše društvo v državi.

Datum 6. 2. 2012

 Športna zveza Nova Gorica je organizirala podelitev priznanj najuspešnejšim tekmovalcem Goriške. Prireditev je tokrat potekala v čudoviti dvorani hotela Perla. Po prireditvi je sledila zakuska, ki so jo organizirale občine v Goriški regiji.  Člani ŠD Partizan Renče so na državnih in pokalnih tekmah dosegli zavidljive rezultate zato so prejeli kar nekaj priznanj tako za ekipne kot za posamezne dosežke. Jan Ferjančič je prejel bronasto plaketo za 2. mesto na DP v skolih na VPP, Jure Klinec bronasto plaketo za 2. mesto na DP v akrobatiki. Ekipa starejših dečkov v sestavi Jan Ferjančič, Jure Klinec, Anej Špacapan, Miha Pregelj, David Peras in Jan Zavadlal je prejela plaketo za 1. mesto na DP v akrobatiki. Ekipa starejših dečkov v sestavi Jan Ferjančič, Jure Klinec, Matic Pregelj, Miha Pregelj, David Peras in Jan Zavadlal je prejela plaketo za 1. mesto na DP v skokih na VPP. Ekipa starejših dečkov Jan Ferjančič, Jure Klinec, Jan Zavadlal in Staš Černe je prejela bronasto plaketo za 3. mesto na DP v orodni gimnastiki. Starejše deklice v sestavi Ula Zorn, Agnes Jurkič, Nika Mrak in Meta Švagelj je prejela bronasto plaketo za 2. mesto na DP v skokih na VPP.

Datum 17. 6. 2011

Na zaključnem pikniku smo tudi letos podelili nagrade za najuspešnejšega športnika in najuspešnejšo športnico v Športnem društvu Partizan Renče. Najuspešnejši športnik je tako postal David Peras najuspešnejša športnica pa Ula Zorn. Več...

Datum 15. 2. 2011

V Novogoriškem klubu Marco Polo je potekala tradicionalna podelitev za športnika Goriške. Naše Članice Tina Krpan, Asta in Sara Fritz so prejele priznanja za tretje mesto na državnem prvenstvu v akrobatiki. Ekipa mladink v sestavi Sara Šuligoj, Maša Gregorič in Liza Podbršček je prejela plaketo za tretje mesto na državnem prvenstvu v orodni gimnastiki. Starejše deklice Agnes Jurkič, Aleša Krkoč, Anja Ciglič, in Lana Nemec so prav tako prejele plaketo za 3. mesto na državnem prvenstvu v orodni gimnastiki. Sara Fritz je pa v kategoriji članic prejela plaketo za 3. mesto posamezno na državnem prvenstvu v akrobatiki.

Datum 15. 1. 2011

Na prvem kongresu slovenske gimnastike, ki je potekal v Portorožu je član društva David Peras postal športnik leta, Športno društvo Partizan Renče pa tretje najuspešnejše društvo v državi.

Datum 22. 6. 2010

 Na zaključnem pikniku smo tudi letos podelili nagrade za najuspešnejšega športnika in najuspešnejšo športnico v Športnem društvu Partizan Renče. Najuspešnejši športnik je tako postal Miha Pregelj najuspešnejša športnica pa Meta Pregelj. Več...

Datum 5. 2. 2010

V Novogoriškem klubu Marco Polo je potekala tradicionalna podelitev za športnika Goriške. Naše Članice Tina Krpan, Asta in Sara Fritz so prejele priznanja za tretje mesto na državnem prvenstvu v orodni gimnastiki. Mladinke Anja Gorjan, Anja Pregelj in Maja Nikolić pa so prejele diplome za tretje mesto na državnem prvenstvu v skokih z male prožne ponjave.

Datum 12.12. 2009

V Ljubljani se je naš predstavnik udeležil slavnostne podelitve za športnika leta v okviru GZS. Naše društvo je prejelao nagrado kot 3 najuspešnejši klub/društvo v državi.

Datum 12. 6. 2009

Tudi letos smo na zaključnem pikniku podelili nagrade in priznanja za najboljšega športnika in najboljšo športnico v društvu. Najboljši športnik je tako Tomi Zavadlal najboljša športnica pa Zala Žežlina.

Datum 21. 6. 2008

Na zaključnem pikniku smo podelili nagrade za najboljše športnike v našem društvu. Nagrado za najboljšo športnico je prejela Sara Fritz za najboljšega športnika pa David Peras.

 Datum 17. 6. 2007

 Športno društvo je podelilo nagrade za delo in dosezke v iztekajoči sezoni in 10-letnem obdobju. Najuspešnejša tekmovalka v sezoni 2006/2007 je bila Maša Gregorič med dekleti in Jan Ferjančič med fanti. Nagrade so prejeli tudi najuspešnejši tekmovalci v zadnjih desetih letih. Med dekleti sta bili to Neli Sulič in Asta Fritz, med fanti pa Črt Gorjan in Borut Černe. V preteklih desetih letih so medalje osvajali tudi Maja Peric, Asta Fritz, Sara Čotar, Mojca Arčon, Jerneja Žorž in Dejan Turel. Za 50. letno delo v  društvu je nagrtado prejel načelnik Dragotin Arčon-Tine. Za 20. letno delo pa so nagrade prejeli Egon Pregelj, Boris Pregelj, Jurij Arčin in Mojca Arčon. Posebno nagrado je prejel tudi Radivoj Pahor za dolgoletno sodelovanje in pomoč društvu, ter Jože podbršček za oživitev športne šole.

Datum 21. 6. 2006

Podelitev nagrad za dosežke v sezoni 2005/2006

Športno društvo je na zaključni akademiji podelilo nagrade za dosežke v sezoni 2005/2006. Med dekleti je bila najuspešnejša tekmovalka Sara Fritz, med dečki pa Blaž Michelizza. Več...

Datum: 15. 3. 2006

Podelitev nagrad za najboljši klub C-Programa gimnastike

Gimnastična zveza je podelila Športnemu društvu PARTIZAN Renče priznanje za 3. najuspešnejši klub v pretekli sezoni

 

Datum: 23. 2. 2006

 

Podelitev nagrad naj športnika goriške regije za leto 2005

 

 

  • Dušan Martinuč: Bronasta Bloudkova značka za dolgoletno uspešno delovanje na področju športa
  • Ekipa Mladincev: Priznanje za najboljšo ekipo
  • Ekipa Mladink: Priznanje za najboljšo ekipo
  • Asta Fritz: Priznanje za najboljšo športnico med pozameznicami v kategoriji Mladink
  • Neli Sulič: Priznanje za najboljšo športnico med posameznicami v kategoriji Članic

 

 
Vsm nagrajencem iskreno ČESTITAMO!

 

 

 

Števec obiskov

171936

Napovednik

V ponedeljek 1. oktobra pričnemo z vadbo po novem urniku.

  V soboto 6. oktobra se bomo udeležili državnega prvenstva v akrobatskih skupinskih sestavah TeamGym.