POSLANSTVO                                                                          

  Športno društvo Partizan Renče je društvo z več kot 70-letno tradicijo. Že od samega začetka smo vzgajali in učili predvsem bodoče telovadce s področja splošne telovadbe, plavanja, vaterpola, košarke, rokometa, odbojke, balinanja in nogometa. V zadnjem času pa se posvečamo predvsem športni šoli in gimnastiki. Glede na to, da imamo na razpolago dobro opremljeno telovadnico in strokovno usposobljene trenerje in vaditelje, lahko vsak naš član najde primeren športni cilj zase.

  Poleg treninga pa je v našem društvu dobro poskrbljeno tudi za vsa ostala področja, ki so v obdobju odraščanja zelo pomembna za vzgojo in skladen razvoj otrokove osebnosti. Glede na interese se naši člani lahko udeležujejo različnih športnih tekmovanj v programu Gimnastike za vse, Akrobatika, sodelujejo na športnih prireditvah in v programih Sokolske zveze Slovenije. Vse to je povezano s prijetnim vzdušjem na treningih in sproščenim druženjem ob koncu tekmovalne sezone. V okviru našega društva organiziramo vsako leto med poletnimi počitnicami tudi letovanje na morju ali v toplicah.

  Naša prva naloga je poskrbeti za vsakega našega člana, da bo dosegel največ, kar zmore, in da ga, ne glede na morebitne težave, nikakor ne izgubimo na poti do cilja. Ker pa je v okviru našega društva organizirana tudi rekreacija za odrasle, skrbimo za ohranjanje dobre telesne kondicije in vitalnosti tudi v tretjem življenjskem obdobju.

  Vsi v Športnem društvu Partizan Renče si po svojih najboljših močeh prizadevamo, da bi naši člani dosegli zastavljene športne cilje in s tem zrasli v odgovorne, samozavestne in srečne posameznike.

Števec obiskov

171936

Napovednik

V ponedeljek 1. oktobra pričnemo z vadbo po novem urniku.

  V soboto 6. oktobra se bomo udeležili državnega prvenstva v akrobatskih skupinskih sestavah TeamGym.